Bowling i Stockholm

Bowling i StockholmBowling är en sport som är populär bland många. Alla kanske inte tänker på är att det är många som spelar regelbundet och inte bara någon gång då och då med vännerna. Bowling är en aktivitet som alla kan delta i och som alltid är fartfyllt och roligt. Det finns flera olika ställen över hela landet där du kan spela. Här följer nu en genomgång av fyra populära ställen i Stockholm:

Swea Bowlinghall – en traditionell och centralt belägen hall

Ända sedan 1929 har Swea bowlinghall funnits belägen i Stockholm centrum och är väldigt populärt bland alla som vill spela bowling. Vem som helst kan ta med sina nära och kära för en rolig stund bland banorna. Swea Bowlinghall erbjuder även konferensmöjligheter och mat med tillhörande bowling. Det passar perfekt för en personalfest eller kick-off, då ni även kan njuta av god mat och dryck. De är lätt att höra av sig till dem ifall ni vill boka i förväg eller om in har några andra funderingar. Swea Bowlinghall ligger centralt på Sveavägen 118.

Ballbreaker – mängder med valmöjligheter

Ballbreaker är en populär bowlinghall som ligger i Kungsholmen i Stockholm. Det finns många aktiviteter att välja mellan och det är bara fantasin som sätter gränser i denna bowlinghall. Aktiviteterna går att boka både på hel- och halvtimme och går även att kombinera för att passa de ändamål som du tänker dig. Det finns många möjligheter för dig att ha firanden som möhippa, personalfest, bröllopsfest eller annat. Det finns buffémöjligheter när det gäller mat. Det finns även en hel del andra aktiviteter som racing och biljard ifall ni inte känner för bowling.

Rock & Bowl – Spela till skön rockmusik

Rock & Bowl ligger på Hornsgatan 54, mitt emot Mariatorget i Stockholm och är en klassisk bowlinghall som spelar en hel del rockmusik. Hit är alla välkomna som vill spela bowling. Hallen har öppet till 24.00 varje dag. Det finns en både en servering och flipperspel, boxboll och fotbollsspel att underhålla sig med. Detta kan vara Stockholms coolaste bowlinghall då de är först i världen med att ljussätta deras banor med lysdioder. Rockvideos spelas upp varje dag och på fredagar och lördagar är det disco med olika ljuseffekter från klockan 17.00. Det är en storslagen upplevelse som måste upplevas på plats.

Högdalen bowlingpalatz – Perfekt för barnkalaset

Högdalen Bowlingpalatz är en populär bowlinghall belägen i Högdalen i Stockholm. Den är öppet för alla som vill bowla och är ett mycket bra ställe för att ha barnkalas eller andra typer av firanden på. Det är även ett passande ställe för de ungdomar som känner att det skulle vara kul att prova spela bowling mer regelbundet. Man kan även spela biljard och det finns bra mat i restaurangen. Det är lätt att boka i förväg.